Piticu’ Hanu

Dragii nostri prieteni, cititori, clienti, si apropiati,

Acest minunat proiect „Casa Hanu” a intrat in al doilea an de existenta cu capul sus, mandru de reusite si de aprecierea voastra, a tuturor. Desi nu este nici pe departe o mica afacere, ci inca la stadiul de hobby, ne dorim sa il cultivam, sa-l dezvoltam si sa vedem cat de departe poate ajunge cu resursele limitate de care dispunem deocamdata. Ridicand privirea in lumea mare, am vazut ca toate marcile respectate de delicatese au o imagine consacrata ce insoteste borcanasele cu delicii. Ba o contesa, ba o tanti pe bicicleta, ba…     Ne-am zis ca si „Casa Hanu” merita mai mult. Si voi meritati mai mult. Meritati sa stiti cine ingrijeste gradina cu de toate, cine roaga pomii sa rodeasca, cine canta vesel adunand intr-un borcan tot ce-i mai bun din natura. Astazi despre asta este vorba. Asa ca proiectul nostru primeste un nou logo si un nou motto:

vi-l prezint pe Piticu’ Hanu. El este cel care locuieste in casa hanu, care aduce „cu dragoste, de la natura” toate bunatatile acestea minunate, si care are toate ideile crete. Si cum bine ii sade, piticul acesta, al nostru, al vostru, este desenat de mana, de un minunat artizan handmade: Mariet , careia ii multumim din suflet pentru talentul maiastru de a aduce la viata cel mai nastrusnic pitic din cate a vazut  Parisul  Romania.

 Piticu’ Hanu este un mare iubitor al naturii si al gastronomiei. Piticu’ Hanu este de poveste, face parte dintr-un basm care a inceput frumos, si care va aduce multa bucurie tuturor celor care vor sa se bucure de natura, de lucruri facute manual, in tihna, si cu multa dragoste. Hanu este imbracat in straie populare, traditionale, cu opinci de strumf, si tichie de …pitic :). Insa nu se va sfii sa vorbeasca frantuzeste cand va fi nevoie, sau sa poarte smoking cand va merge la gala. De altfel, este un pitic foarte versatil 😀

Acum ca vi l-am prezentat pe micul nostru prieten, speram sa il primiti cum se cuvine, si asteptam cu interes sa aflam parerea voastra despre pitic, cum vi se pare, ce ati vrea sa aduca in Casa, si in ce ipostaze ati dori sa il revedeti. Ce ziceti?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Piticu’ Hanu

  1. Anonim zice:

    Felicitari mi se pare un proiect excelent. Ma intrebam oferiti si cazare, pare un loc de vis

  2. Lourdes zice:

    Poate greşesc, dar mi-aş permite un joc: prima prpozoiţie să fie eentrebare. Iar a doua, răspuns.cen cazul acesta, mi s-ar potrivi şi mie. Seent fericită ceend scriu, ceend am ce scrie, ceend termin. Ce eencercam să spun e că eenainte căutam mereu parcă toată negura şi tot răul, să le scot, să scap de ele ambaleendu-le een cuvinte. Să mă debarasez puneend een fraze. Acum eensă, pentru prima oară scriu cu seninătate şi bucurie, căci subiectul e dintre cele mai vesele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s